Hardcoverboeken

Down on the farm book printed by KOPA printing
Down on the farm book printed by KOPA printing
Down on the farm book printed by KOPA printing
Down on the farm book printed by KOPA printing
A mustard seed printed by KOPA printing
A mustard seed hardcover book printed by KOPA printing
Ahlem catalog printed by KOPA printing
Ahlem catalog printed by KOPA printing
No more hiding printed by KOPA printing
No more hiding phtography book printed by KOPA printing
IBM book printed by KOPA printing
IBM book printed by KOPA printing
Lee Miller Life with food, friends and recipes printed by KOPA printing
Lee Miller Life with food, friends and recipes printed by KOPA printing
Lightwalk Seoul hardcover book printed by KOPA printing
Down on the farm book printed by KOPA printing
Down on the farm book printed by KOPA printing
Down on the farm book printed by KOPA printing
Down on the farm book printed by KOPA printing
A mustard seed book printed by KOPA
A mustard seed book printed by KOPA
AHLEM hardcover book printed by KOPA
AHLEM hardcover book printed by KOPA
No more hiding hardcover book printed by KOPA printing
No more hiding hardcover book printed by KOPA printing
IBM hardcover book printed by KOPA printing
IBM hardcover book printed by KOPA printing
Iiu Susiraja book printed by KOPA
Iiu Susiraja book printed by KOPA
Hardcover book printed by KOPA

Kies ervoor om een boek te drukken waarvan de harde kaft elegantie en tijdloosheid uitstraalt.

Ons team streeft ernaar om een product te creëren dat bij u past, door speciale aandacht te besteden aan kwaliteit en kleuren.

De duurzame stijl van hardcoverboeken voldoet aan uw behoefte aan het afdrukken van fotoboeken, kunstboeken, kookboeken, stripboeken en nog veel meer.

KIES VOLLEDIG MAATWERK VOOR AFWERKING EN OMSLAGMATERIALEN:

•    Omslagmateriaal: karton, textiel, linnen, kunstleer, canvas enz.;
•    Foliedruk;
•    Embossing / Debossing;
•    UV-spotvernis (glans, mat, hoogreliëf);
•    Laminaat (glans, mat, soft touch, structuur);
•    Omslagflappen;
•    Variant/schetsomslagen (optimale oplage – 200-300 exemplaren voor elk omslagontwerp);
•    Stansen.

Afdrukken: 

•   CMYK 4/4 met hoogwaardige LE-UV-technologie.
•   Minimale oplage: 500 exemplaren.

Lees meer over mogelijke maatwerkopties voor uw hardcoverboek.
1/4

Hoes met papier

Papier dat meestal wordt gebruikt voor boekomslagen met harde kaft, wanneer een kleurrijk ontwerp over de hele omslag nodig is. Papier voor de omslag kan worden gelamineerd met glans-, mat-, anti-kras mat- en "soft touch"-laminaatfilm. Compatibel met diverse afwerkingsmethoden.
 

Case cover with paper Petrie hardcover KOPA
2/4

Hoes met omslagbindpapier

Omslagbindpapier wordt meestal gebruikt voor boekomslagen met harde kaft, wanneer de klant een vloeiende kleur, een natuurlijk papiergevoel of een onderscheidende textuur nodig heeft voor de omslag. Deze materialen zijn duurzaam, sterk en gemaakt met lange vezels. Wit papier zal niet zichtbaar zijn op versleten hoeken, omdat deze materialen tijdens het papierproductieproces worden geverfd. Compatibel met diverse afwerkingsmethoden.

Case-cover with cover binding paper KOPA
3/4

Hoes van textiel

Dit is textiel dat meestal wordt gebruikt voor boekomslagen met harde kaft wanneer hoge duurzaamheid, materialiteit of een hoogwaardige uitstraling de voorkeur hebben. De hoes kan allerlei verschillende kleuren, stoffen en weefpatronen hebben, evenals verschillende garendichtheid. Compatibel met diverse afwerkingsmethoden
 

Case-cover with cloth printing KOPA
4/4

Hoes van leer

Natuurlijk of synthetisch leer dat wordt meestal gebruikt voor de hoes wanneer een hoge duurzaamheid of een hoogwaardige uitstraling nodig is. Compatibel met diverse afwerkingsmethoden.
 

Case-cover with leather KOPA
1/7

Foliedruk

Dit is een proces waarbij folie op het oppervlak van het papier wordt aangebracht, waardoor uw project een opvallende afwerking krijgt. Er zijn doorschijnende folies en pigmentfolies, zoals glanzend metallic of mat. Foliedruk kan worden gecombineerd met andere afwerkingsprocessen zoals debossing (verlaagde tekst).
 

Foil stamping KOPA
2/7

Debossing

Debossing is een afdruk van een bepaald ontwerpelement in dik, zacht papier of een ander materiaal, waardoor een verlaagd effect ontstaat. Dit type decoratie kan zo worden uitgevoerd dat het reliëfgebied onaangeroerd blijft (blinde reliëfdruk) of gecombineerd met folie om een grotere eerste indruk te creëren.
 

Debossing printing house KOPA
3/7

Zeefdruk

Zeefdruk is een proces waarbij een eenkleurig ontwerp op een vlak oppervlak wordt overgebracht. Deze printmethode is ideaal voor het decoreren van tactiele oppervlakken, designpapier en niet-absorberende materialen.
 

Silkscreen printing KOPA
4/7

Spot-UV-vernis

Spot-UV-vernis betekent het aanbrengen van een heldere, glanzende UV-coating op een specifiek gebied van de print of het papieroppervlak om bepaalde elementen te versterken en een sterker contrast te creëren.
 

Spot uv varnishing printing KOPA
5/7

Lamineren

Lamineren is het proces waarbij een doorzichtige plastic film op het bedrukte oppervlak wordt geplakt om het uiterlijk te verbeteren en extra bescherming te bieden tegen wrijven, schuren of andere invloeden van buitenaf. Laminaatfilm kan glanzend, mat, krasbestendig mat of "soft touch" zijn, en hierbij kunnen veel verschillende texturen gebruikt worden.
 

Holographic laminate printing KOPA
6/7

Randvergulding

Folie kan worden aangebracht op één, twee of alle drie de randen van een boekblok. De vergulding beschermt de binnenpagina's tegen stof, zon en andere omgevingsinvloeden en is niet alleen een verfraaiing van uw project, maar ook een meerwaarde.
 

Edge gilding printing house KOPA
7/7

Randkleuring

Eén, twee of alle drie de randen van een boekblok kunnen worden ingekleurd en een matte afwerking krijgen. Randen kunnen in effen kleuren worden geverfd en er kunnen ook grafische afbeeldingen op worden afgedrukt.

Edge coloring printing house KOPA
1/5

Stofomslag

Dit is een afneembare omslag, die wordt bevestigd door flappen aan de voor- en achterkant van het boek. De stofomslag biedt extra bescherming tegen slijtage en andere omgevingsinvloeden.
 

Dust-jacket-softcover-KOPA
2/5

Tipped-in omslagfoto

Hardcoverboeken met stoffen omslagen of omslagen van een brochure met open rug kunnen worden versierd door een op stickerpapier afgedrukte afbeelding in te drukken in een frame dat in de omslag is gedrukt.

Tipped in cover image KOPA
3/5

Leeslint

Dit is een lint dat als boekenlegger wordt gebruikt en dat aan de omslag van het boek wordt bevestigd. Het kan op de rug van het boek worden geplakt voordat de omslag aan het boekblok met een harde kaft wordt bevestigd of aan de derde omslagpagina door deze met een sticker te verzegelen. Voor de kleur van de leeslint kan worden gekozen uit een zeer breed scala aan kleuren, passend bij de kapitaalbanden of de print van de omslag.
 

ribbon marker printed KOPA
4/5

Elastiek

Elastiek wordt gebruikt om te voorkomen dat boeken opengaan en ze gesloten te houden, en voor speciale bindwijzen indien de klant dit wenst.
 

Užrašinė mano idėjos kopa spaustuvė
5/5

Kapitaalband

Sierbandje van het hardcoverboek dat voorkomt dat stof het boekblok binnendringt. Voor deze elementen kan worden gekozen uit verschillende soorten weefpatronen en kleuren, passend bij het idee of ontwerp van het boek.

Head & tail band printing KOPA

VERTEL ONS OVER UW DRUKWERKPROJECT

Ons team beantwoordt graag al uw vragen over uw drukwerkproject. Plan snel een e-meeting of vul het formulier in en wij nemen binnen 8 kantooruren contact met u op.