TIJDSCHRIFTEN

Behind the blinds magazine
Behind the blinds magazine
DUST magazine
DUST magazine
Autre magazine
Autre magazine
Autre magazine
WGTFLW magazine
WGTFLW magazine
WGTFLW magazine
Boycott magazine
Boycott magazine
Boycott magazine
Le mile magazine
Le mile magazine
Cactus magazine
Cactus magazine
CAP magazine
CAP magazine
CAP magazine
Kaleidoscope magazine
Kaleidoscope magazine
Wallet magazine
Wallet magazine
Behind the blinds magazine cover printed by KOPA
Behind the blinds magazine cover printed by KOPA
Dust magazine cover and flap printed
Boycott magazine KOPA printing
Boycott magazine KOPA printing
Boycott magazine KOPA printing
Autre magazine printed by KOPA printing
Autre magazine printed by KOPA printing
Autre magazine printed by KOPA printing
Behind the blinds magazine cover printed by KOPA
CAP 74024 magazine printed by KOPA
Magazine CAP 74024 printed by KOPA printing
Boycott magazine KOPA printing
Boycott magazine KOPA printing
Dust magazine cover and flap printed
Kaleidoscope magazine covers
Kaleidoscope magazine covers
Le mile magazine covers
Le mile magazine covers
Wallet magazine printed by KOPA
Wallet magazine printed by KOPA printing

MAAK UW TIJDSCHRIFT-IDEE WAAR MET VOLLEDIGE AANPASSING AAN UW WENSEN

Kies afdruk-, binding- en afwerkingsopties.
 

Drukkerij KOPA is gespecialiseerd in kleine oplages van hoge kwaliteit tijdschriftenoffsetdruk (500-20.000 exemplaren). 

Omdat we alle printapparatuur en technologie in eigen huis hebben, kunnen we concurrerende prijzen bieden voor alle publicaties in kleine oplagen:
 

  • Gemeenschapstijdschriften;
  • Lifestyletijdschriften;
  • Parochiebladen;
  • Nieuwsbrieven en interne bedrijfstijdschriften.
     
1/4

Garen (genaaide) binding

Een zeer sterke, duurzame bindwijze waarbij gevouwen vellen (katernen) worden samengevoegd en met garen aan elkaar worden genaaid tot een boekblok. Lijm wordt achteraf gebruikt om de binddraden te verzegelen en de rug strak te trekken terwijl de omslag aan het boekblok wordt bevestigd. Deze bindwijze zorgt voor een vlakke opening en een hoge duurzaamheid van het boek. Voor de garens kan uit een groot aantal kleuren worden gekozen.

sewn-binding-KOPA
2/4

Open rug

Ook bekend als onbedekte rugbinding. Dit is een bindwijze waarbij het genaaide boekblok wordt verzegeld met lijm en vervolgens de voor- en achterkaften worden bevestigd aan de eerste en laatste pagina's van het boekblok, waardoor de draden op de rug zichtbaar blijven. Het is een moderne bindwijze met veel omslagmateriaal, constructiemogelijkheden en volledig vlakke opening. Voor de kleur van de garens kan worden gekozen uit een breed scala aan kleuren.

Open-spine-softcover-kopa
3/4

Perfect binding

Dit is een bindwijze waarbij gevouwen vellen (katernen) tot een boekblok worden samengevoegd en vervolgens de rug wordt bijgesneden, opgeruwd om de hechting te verbeteren met ruglijm en tegelijkertijd een omslag van dikker papier wordt bevestigd.

Perfect binding KOPA
4/4

Zadelsteekbinding

Ook wel geniete binding genoemd. Dit is een bindwijze waarbij vellen papier in het midden van de brochure worden gevouwen en met (meestal) twee nietjes aan elkaar worden geniet. Dit is een voordelige en duurzame bindmethode waarmee een brochure plat kan worden geopend.

Saddle stiching brochure
1/8

Foliedruk

Dit is een proces waarbij folie op het oppervlak van het papier wordt aangebracht, waardoor uw project een opvallende afwerking krijgt. Er zijn doorschijnende folies en pigmentfolies, zoals glanzend metallic of mat. Foliedruk kan worden gecombineerd met andere afwerkingsprocessen zoals debossing (verlaagde tekst).

Hot foil stamping KOPA
2/8

Spot-UV-vernis

Spot-UV-vernis betekent het aanbrengen van een heldere, glanzende UV-coating op een specifiek gebied van de print of het papieroppervlak om bepaalde elementen te versterken en een sterker contrast te creëren.

Spot uv varnishing printing KOPA
3/8

Zeefdruk

Zeefdruk is een proces waarbij een eenkleurig ontwerp op een vlak oppervlak wordt overgebracht. Deze printmethode is ideaal voor het decoreren van tactiele oppervlakken, designpapier en niet-absorberende materialen.

Silkscreen printing
4/8

Embossing (verhoogde tekst)

Dit is een verhoging van een bepaald ontwerpelement waardoor een reliëf in het papieroppervlak ontstaat. Een reliëfpatroon is zichtbaar op de voorkant van het papier, terwijl een gespiegeld (verlaagd) reliëfbeeld zichtbaar is op de achterkant. Het kan ook omgekeerd worden gedaan, wanneer de reliëfafbeelding zichtbaar is op de achterkant van het papier.

Embossing printing house KOPA
5/8

Lamineren

Lamineren is het proces waarbij een doorzichtige plastic film op het bedrukte oppervlak wordt geplakt om het uiterlijk te verbeteren en extra bescherming te bieden tegen wrijven, schuren of andere invloeden van buitenaf. Laminaatfilm kan glanzend, mat, krasbestendig mat of "soft touch" zijn, en hierbij kunnen veel verschillende texturen gebruikt worden.

Laminate
6/8

Randvergulding

Folie kan worden aangebracht op één, twee of alle drie de randen van een boekblok. De vergulding beschermt de binnenpagina's tegen stof, zon en andere omgevingsinvloeden en is niet alleen een verfraaiing van uw project, maar ook een meerwaarde.

Edge gilding KOPA
7/8

Randkleuring

Eén, twee of alle drie de randen van een boekblok kunnen worden ingekleurd en een matte afwerking krijgen. Randen kunnen in effen kleuren worden geverfd en er kunnen ook grafische afbeeldingen op worden afgedrukt.

Edge-coloring-KOPA
8/8

Afgeronde hoeken

Afgeronde hoeken verminderen slijtage aan de hoeken van boeken die af en toe worden omgeslagen, zoals werkboeken of notitieboekjes. Wanneer puntige hoeken als de norm worden beschouwd, kunnen afgeronde hoeken voor een strakke, elegante en moderne uitstraling zorgen.

Rounded corners KOPA
1/4

Stofomslag

Dit is een afneembare omslag, die wordt bevestigd door flappen aan de voor- en achterkant van het boek. De stofomslag biedt extra bescherming tegen slijtage en andere omgevingsinvloeden.

Dust jacket printed by KOPA
2/4

Flappen

Dit is een gedeelte van een omslag dat naar de binnenkant van het boek kan worden gevouwen. Meestal zijn flappen bedoeld om aanvullende informatie af te drukken, zoals het profiel van de auteur, het ISBN-nummer, de samenvatting van het boek, de naam van de uitgever en de drukker en eventuele andere technische informatie. Ook bieden omslagflappen een brochure extra duurzaamheid en slijtvastheid. Flappen kunnen ook op de binnenpagina's verschijnen.

Cover with flaps KOPA
3/4

Gekleurde garens

De garens voor ingenaaide gebonden softcover brochures, brochures met open rug en hardcover boeken kunnen uit verschillende soorten kleuren worden gekozen, passend bij het idee of ontwerp van het boek.

Colored threads KOPA
4/4

VERTEL ONS OVER UW DRUKWERKPROJECT

Ons team beantwoordt graag al uw vragen over uw drukwerkproject. Plan snel een e-meeting of vul het formulier in en wij nemen binnen 8 kantooruren contact met u op.